Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

GRATIS THUISLEVERING IN ANTWERPEN

EM Sculptuur Antwerpen

De EMSculpting is een HI-EMS-technologie apparaat.
De behandeling is ontworpen om uw lichaam te versterken door zich te richten op de gebieden van de armen, benen, buik en billen.

Deze niet-invasieve procedure helpt bij het opbouwen van spieren en verlies van vet voor zowel vrouwen als mannen. Heb je net dat duwtje in de rug nodig bij een dieet of wil je eindelijk van dat rolletje buikvet af of wil je graag opnieuw strakke en gelifte billen? Dan is EM Sculptuur iets voor jou.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware innovatie.
Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel.

Een strakkere en plattere buik, met een betere en Wie definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met EM SCULPTUUR in Antwerpen!

De resultaten variëren afhankelijk van het behandelde gebied.
Op de buik: de behandeling zal de buikspieren jtrainen en het onderhuidse vet verminderen, wat resulteert in meer gedefinieerde buikspieren. Op de billen: een ander protocol zal de bilspieren verstevigen en versterken zonder de vetcellen aan te tasten. Dit gebied wordt voornamelijk bewerkt om een “butt lift” te verkrijgen om de billen te tillen en vorm te geven.

EM Sculptuur Antwerpen

EM Sculptuur Antwerpen | Perfect Skin by Lies

Geen belasting van het lichaam

Belangrijk aan de techniek is dat er geen gewrichten worden belast, er wordt zuiver spiermassa aangemaakt en vet verloren. Dit in tegenstelling tot wanneer u bijvoorbeeld traint voor een marathon of oefent met gewichten.
Em sculptuur is effectief, maar ondersteunt vooral de inspanningen die patiënten al leveren. Een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn daarom aangeraden.

Slank en fit

Een EM sculptuur versnelt je stofwisseling. Hoe sneller je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbruikt en dus hoe meer vet je verbrandt. Met EMS bouw je bovendien meer spiermassa op. Ook spiermassa verbrandt calorieën. Hoe groter je spiermassa, hoe meer meer calorieën je verbrandt. Omdat met EMS meer spiervezels, dieper én intensiever worden gestimuleerd dan bij een gewone manier van trainen, zal je spierkracht snel toenemen. Je wordt sterker en je krijgt meer energie.

Sterke rugspieren:

De buik en biltraining activeert en versterkt de diepst liggende en lastig te bereiken spieren van de buik, wervelkolom en core. Een goed getrainde en sterke core (rug- en buikspieren) helpt bij veel rugproblemen.

Samen werken we aan vetverbranding en spieropbouw! Boek alvast jouw afspraak online EM Sculptuur Antwerpen.

Hoe werkt EM Sculptuur?

Em contouring maakt gebruik van High-Intensity Focused Electro-Magnetic (HIFEM) energie die de spieren van het lichaam stimuleert en tegelijkertijd vet vermindert. Deze spiercontracties zijn vergelijkbaar met het werk van 22.000 sit-ups, waardoor je het resultaat krijgt van een strakker lichaam. Aangezien de procedure niet-invasief is, hoeft u tijdens de behandeling alleen maar te gaan liggen terwijl de machine al het werk doet. De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en u kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling.

Hoe lang duurt de EM Sculptuur behandeling?

Elke behandeling is specifiek voor elke patiënt. In wezen zijn er 4 tot 7 sessies van ongeveer 30 minuten die zich over een periode van 3 tot 7 weken uitstrekken. Zo kunnen we de spieren de tijd geven om rustig op te bouwen en te wennen aan de training.

Hoe snel krijg ik resultaten?

Resultaten zijn 2-4 weken na uw laatste behandeling te zien, maar blijven ook na voltooiing vorderen. De tijdspanne is niet eens vergelijkbaar als je bedenkt hoe lang het zou duren om deze resultaten in de sportschool te krijgen.

Ben ik de juiste kandidaat voor de behandeling?

-Als je het moe bent om te gaan sporten en nog steeds niet de resultaten te krijgen die je wilt.
– Voor mensen die niet zo sportief zijn, maar toch aan hun conditie willen werken of fitter worden.
– Voor athleten, die hun prestaties willen optimaliseren.
– Voor mensen met overgewicht.
– Voor mensen die vet willen verbranden.
– Voor mensen met astma die willen sporten zonder zuurstoftekort.
– Voor mensen met los bindweefsel.
– Voor mensen met rug pijn of gewrichtsproblemen.

Kan ik meer dan 7 behandelingen ondergaan?

Ja dit kan zeker. U start met een kuur van 6 tot 12 behandelIngen. Daarna kunt u maandelijks of tweewekelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst.

Werkt het echt?

Ja, de EM Sculptuur is klinisch getest in maar liefst 7 studies.

Contra indicaties:

* Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
* Open wonden of laesies in behandelgebied
* Herpes Simplex, Diabetes, Epilepsie
* Patiënten met de kwaadaardige tumor
* Actieve implantaten (bijv. Pacemakers of defibrillatoren) of metalen implantaten (rug ,heup)
* Wanneer u een koperspiraal draagt
* Indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen