Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

GRATIS THUISLEVERING IN ANTWERPEN

ENDYMED®

ENDYMED® is de laatste ontwikkeling in de evolutie van radiofrequentie (RF) gestuurde behandelsystemen en is een nieuwe en unieke behandelmethode in België.

ENDYMED® maakt gebruik van de unieke FDA-goedgekeurde 3 DEEP-technologie, die zorgt voor een diepere, gecontroleerde en gerichte penetratie van de RF-energie. Deze technologie vormt een uitermate effectieve oplossing voor niet-ablatieve en fractionele rimpelvermindering, huidverstrakking, behandeling van littekens en striemen en huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentatiestoornissen.

De innovatieve 3DEEP technologie levert tot drie huidlagen diep RF-energie af en reactiveert de natuurlijke collageenproductie om rimpels te verminderen, de huid te liften en te verstrakken. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype.

RF-technologie die ENDYMED® te bieden heeft. Deze fractionele behandelingen staan garant voor veilige, comfortabele behandelingen met superieure resultaten. Door deze fractionele technologie te combineren met de volgende generatie 3DEEP diepe huidopwarming is ENDYMED® in staat de beste huidverjongende behandelingen van dit moment te bieden met ongeëvenaarde resultaten.

  • Fractionele RF behandelingen met ENDYMED® worden toegepast voor:
  • Huidvernieuwing en huidverjonging
  • Verkleinen van de poriën
  • Vermindering van diepe rimpels
  • Verbetering van acne- en traumalittekens
  • Behandeling van striemen
  • Huidverstrakking
  • Verbetering van huidtextuur
  • Behandeling van huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentproblemen

Deze behandelingen kunnen worden toegepast op het gelaat, hals, decolleté en de rest van het lichaam.

Hoe verschillen de behandelingen van ENDYMED® met andere RF fractionele behandelingen?
De meeste RF fractionele behandelingen van vandaag zijn gebaseerd op oudere, traditionele technologieën. ENDYMED® beschikt over de meest geavanceerde fractionele RF-technologie die momenteel beschikbaar is en biedt klinisch bewezen veilige en effectieve fractionele RF-behandelingen. Door de unieke fractionele RF- technologie te combineren met gepatenteerd 3DEEP RF volumetrische opwarming, bieden de fractionele behandelingen van ENDYMED® superieure resultaten met minimale downtime.
Fractionele ablatie met de superieure penetratiediepte van de 3DEEP opwarming samen met de Intensif RF Microneedling technologie, vormt de meest effectieve en complete ‘skin resurfacing en rejuvenation’ behandeling die veilig op alle huidtypes kan worden toegepast.

Intensif RF Microneedling
De Intensif behandeling combineert twee technologieën om een optimaal effect te bereiken, namelijk radiofrequentie en gepulseerde microneedling.
Intensif RF Microneedling onderscheidt zich van alle andere microneedling behandelingen door zijn unieke vergulde kegelvormige naaldjes. Die vereisen minder passages per behandeling en zorgen voor kortere behandeltijden en meer comfort. De gefractioneerde pulsen leveren een gelijkmatige, consistente en gecontroleerde energiestroom over de hele breedte voor een veiligere en effectievere afgifte van RF-energie. De ongeëvenaarde naalddiepte van 0,5 mm tot 5 mm en de niet-geïsoleerde naalden van Intensif zorgen voor een efficiënte toediening met betere resultaten tot gevolg.
De Intensif behandeling wordt toegepast voor de behandeling van actieve acne, acne littekens, rosacea, pigmentvlekken, striemen, littekens, diepe rimpels en algemene huidverbetering. De intensif behandeling verkleint de poriën en verbetert de huidtextuur aanzienlijk.

FSR of Fractional Skin Resurfacing
De ENDYMED® FSR behandeling is een vorm van fractionele huidvernieuwing en combineert opnieuw twee technologieën, namelijk fractionele ablatie en 3DEEP volumetrische opwarming. Deze combinatie zorgt voor een zeer efficiënte en veilige behandeling voor alle huidtypes. De technologie voorkomt oververhitting van de epidermis, wat het zelfs geschikt maakt voor donkere huidtypes.

De FSR behandeling is ontworpen voor huidvernieuwing, verbetering van huidtextuur of ‘skin resurfacing’, verkleinen van de poriën, verbeteren van hyperpigmentatie, behandeling van rimpels en littekens op gelaat en lichaam. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de behandeling van huidverslapping ter hoogte van de hals en decolleté.

ENDYMED®

Nieuwe behandeling

EndyMed 3DEEP INTENSIF is een unieke behandelmethode in Nederland, waarbij twee technologieën gecombineerd worden om een optimaal effect te bereiken: radiofrequentie en gepulseerde microneedling.

De EndyMed INTENSIF behandeling wordt toegepast om de onderliggende huidstructuren te herstellen wanneer er sprake is van verlies van collageen en elastine. Dit kan ontstaan door het doormaken van ernstige acné, trauma, ongezonde leefstijl, ziekte, vermoeidheid en stress, huidveroudering en overmatige blootstelling aan UV-straling.

Hoe werkt EndyMed 3DEEP INTENSIF?

Met behulp van het INTENSIF handstuk van EndyMed wordt radiofrequentie in de diepere huidlagen toegediend met behulp van 25 gesteriliseerde, goud vergulde micro-naalden die via korte pulsen soepel in de huid worden gebracht. Direct na de behandeling en gedurende de maanden daarna wordt het beschadigde weefsel als het ware vervangen door nieuw, gezond collageen. Dit levert een dikkere, sterkere en gladdere huid op.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Bij de EndyMed Intensif-behandeling kunt u na ongeveer twee weken na de eerste behandeling verbeteringen in helderheid, textuur en teint van uw huid gaan zien.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de indicatie en mate van veroudering of huidschade. Een kuur van drie tot zes behandelingen wordt aanbevolen met een onderhoudsbehandeling elke zes tot twaalf maanden.