Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

GRATIS THUISLEVERING IN ANTWERPEN

Make-up & Permanente Make-up

Minerale Make-up

Jane Iredale

Jane Iredale is de voorzitter en oprichter van Iredale Mineral Cosmetics. Zij was de eerste die de schoonheidsindustrie een complete make-uplijn bood die was gebaseerd op mineralen en zij was de eerste die de artsen een make-up bood die goed is voor de huid. Bij de ontwikkeling van haar producten heeft ze samengewerkt met wereldwijd erkende plastisch chirurgen en dermatologen. Ze geeft wereldwijd lezingen over de voordelen ervan.

Voordat zij haar cosmeticabedrijf oprichtte in 1994, werkte Jane Iredale in de film-, theater- en televisiewereld.

Ze begon haar carrière als casting director waarbij ze voor reclamespots samenwerkte met modellen zoals Lauren Hutton, Jaclyn Smith en Cybill Shepherd en daarna in de film- en televisiewereld met o.a. de actrices Susan Sarandon, Glenn Close en Sarah Jessica Parker. Ze werkte onder meer met Francis Ford Coppola aan The Outsiders, met Steven Spielberg aan The Color Purple en voor alle grote televisiezenders, zoals voor de BBC.

Daarna richtte zij haar eigen productiebedrijf op en maakte zij meer dan vijftig programma’s voor PBS en HBO. Twee van haar speelfilms werden door TV Guide verkozen als de beste films van hun jaar. Eén ervan werd bekroond met de begeerde George Foster Peabody Award. Ze won ook een Emmy voor een filmserie die zij geschreven had.

Toen zij overstapte van de filmwereld naar de theaterwereld werd ze genomineerd voor een Tony Award voor de Broadway musical Wind in the Willows, de show die Vicki Lewis en Nathan Lane beroemd maakte.

Tijdens haar carrière heeft ze met de beste make-up artiesten gewerkt. Ze heeft met haar eigen ogen gezien dat de echte make-upartiesten bij het opmaken niet zomaar de laatste trends volgen, maar wel de natuurlijke schoonheid van de persoon accentueren zodat de persoonlijkheid van het individu naar buiten gebracht wordt.

Door samen te werken met vrouwen van wie de carrière afhing van een mooie huid, leerde Jane dat huidoneffenheden en huidgevoeligheden niet alleen carrières kunnen bedreigen, maar tevens ook het zelfvertrouwen kunnen ondermijnen. Dat zette haar ertoe aan om een make-uplijn te ontwikkelen die een gezonde huid nastreeft.

Permanente Make-up

Mogelijkheden?

Wenkbrauwcorrecties:

Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben kunnen met permanente make-up blijvend worden geholpen.

Eye-liner:

Eenmaal een eyeliner met permanente make-up betekent steeds sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed verdragen.

Voor wie?

  • U bent een actieve vrouw die zich weinig opsmuktijd gunt.
  • U doet veel aan sport en wil er zonder make-up altijd goed uit zien.
  • U slaagt er niet in zich mooi op te maken door bijvoorbeeld verminderd gezichtsvermogen, een minder vaste hand, of u kan gewoon niet overweg
    met make-up.
  • U bent allergisch voor make-up. Permanente make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen.
  • U draagt een bril.
  • U moet er in het dagelijks leven altijd perfect uitzien, of voor één welbepaalde dag zoals uw trouwdag.
  • U hebt dunne of geen wenkbrauwen of wimpers