Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

Meet Lies

Ik geloof dat je uitstraling een belangrijke rol speelt in je zijn. Als je je goed voelt dan straal je dat ook uit. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je zit beter in je vel. Willen we dat niet allemaal?

Daarom is een persoonlijk advies zo essentieel. Elke huid heeft andere behoeften en is aan andere omgevingsfactoren blootgesteld.
Als je graag resultaat behaalt op lange termijn, dan heb je zelf ook wat werk 😉

Op schoonheid staat geen leeftijd.

Verzorg je huid, elke dag opnieuw, met huidverzorgingsproducten die écht iets doen met je huid. Alleen zo verkrijg je het beste resultaat.

Totaalconcept

Perfect skin by Lies werkt vanuit een totaalconcept. Door je huid van binnenuit te voeden (met huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme) en van buitenuit te verzorgen (met verzorgingsproducten van Environ) bereiken we de beste resultaten.

Als neusje van de zalm gebruik ik de meest gezonde minerale make-up van jane iredale die tevens je huid verzorgt en extra beschermt. Bij een gezonde huid hoort uiteraard ook een gezonde levensstijl.
Vitamine behandelingen ,peelings en de hydrafacial maken dit plan compleet.

Werkwijze

Ik leer je hoe je zelf goed voor je huid kunt zorgen en haar goed kunt onderhouden. Het is een fabeltje dat je met een enkele behandeling wonderen kunt verrichten. De verbetering van jouw huid is het resultaat van teamwork tussen ons en de behandelingen en producten. Op een doeltreffende wijze werken we samen naar de mooiste resultaten toe.

Skincare en huidverbetering met de nieuwste technieken zijn mijn passie. Ik onderscheid me in de aanpak vanaf de basis. We beginnen met een huidscan, zodat ik een goed beeld heb van wat er in jouw huid speelt. Ook bespreken we jouw levensstijl zodat we eventuele problemen van binnenin kunnen aanpakken. Samen kijken we naar je wensen en krijg je een advies op maat, waarin onder andere een dagelijkse skincare-routine zit. Tot slot stel ik een behandelplan op. Het geeft veel voldoening om je huid te zien verbeteren met elke behandeling. Je mag mij je persoonlijke skincoach noemen!