Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

GRATIS THUISLEVERING IN ANTWERPEN

SUNEKOS

Sunekos is een skinbooster die zowel hyaluron en gepatenteerde aminozuren bevat, elastine en collageen verbetert waardoor je huidverbetering krijgt en op huidverstrakking kan werken en fijne lijntjes kan verbeteren. Tevens is Sunekos een mooie skinbooster die preventief tegen huidverslapping en rimpels kan ingezet worden. Je verbetert de huidstructuur van binnen naar buiten.

Sunekos kan als full face behandeling ingezet worden, voorhoofd, wangen, enz alsook onder de ogen kan deze injectable geïnjecteerd worden.
Of je kan kiezen voor enkel een oog-zone behandeling met de Sunekos skinbooster.
Oogrimpels en ooglijntjes zullen verminderen met de sunekos booster, alsook blauwe wallen en verkleuring onder de ogen of pigmentschade zullen verbeteren.

Tegenwoordig zijn er veel methodes om huidverslapping tegen te gaan. Je kent het wel, die hamsterwangetjes, verslapte huid, vermoeide blik… Sunekos boekt hierin super mooie resultaten. We stimuleren collageen, elastine en in de huid. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt gehydrateerd, wat ook een verbetering geeft in textuur, natuurlijke glans en een natuurlijke conditie-lifting van de huid.
De sunekos behandeling wordt in kuurvorm toegepast.

3 behandelingen zijn noodzakelijk voor resultaat met maximaal 3 weken tussen.

Tijdens de eerste behandeling worden er 2 soorten injectables geïnjecteerd. De 1200 injectable zorgt voor het verwijderen van vrije radicalen in de huid. De performa injectable stimuleert collageen en elastine en geeft huidverstrakking op een termijn van 6 maand.
Het voordeel aan Sunekos is dat je deze behandeling zo vaak kan laten toepassen als dat je wenst. Na jouw kuur kan je een jaar wachten , maar wil je verbeterend blijven werken dan kan je deze skinbooster maandelijks laten toepassen, zelfs 2-wekelijks is een mogelijkheid.

Voor wie?

Sunekos is GEEN filler het is een nieuwe generatie van celregeneratie zonder gebruik van fillers of botuline (gekend als botox).

Is het blijvend?

Het verouderingsproces kan niet stopgezet worden, om een blijvend resultaat te behalen zal je de behandeling dus wel moeten herhalen.
Het resultaat scheelt van huid tot huid maar kan een jaar blijven.

Sunekos (Body) wordt tevens ingezet op lokale lichaamszone’s voor versteviging. Hier worden zeer mooie resultaten mee verwezenlijkt.