Iedereen verdient een gezonde huid.

Wordt de beste versie van jezelf en straal!

Shop

Nachtegaalstraat 137
2550 Kontich

GSM: +32(0)475/60 12 69
E-mail: info@perfectskinbylies.be

BTW BE 0567.585.602

GRATIS THUISLEVERING IN ANTWERPEN

ZO® Skin Health Antwerpen

ZO® Skin Health

Met ZO® Skin Health van dr. Zein Obagi onderhoudt u uw huid, zodat u ook op de lange termijn geniet van een gezonde huid met een egale teint en zonder rimpeltjes. ZO® Skin Health verzorgt uw huid optimaal en geeft een weldadig gevoel. U kiest voor luxe verzorging met een diepgaand effect.

Gratis consult aanvragen

Verwennerij die u laat stralen
Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Door hoge doseringen actieve ingrediënten –zoals retinol, vitamine C en melkzuur- toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd om te gaan werken en komt de collageen- en elastineproductie weer op gang. Met ZO® Skin Health investeert u in de gezondheid van uw huid.

Stappenplan voor een actieve en gezonde huid

Een gezonde huid is een actieve huid. Huidcellen die actief zijn en zich steeds vernieuwen, geven huidveroudering geen kans. Het stappenplan van ZO® Skin Health stimuleert de huid in dit proces:

Reinigen: om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren.
Activeren: om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen.
Stimuleren: deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren.
Kalmeren en voeden: om de huid te verzorgen en te kalmeren. Nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO® Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen.
Beschermen: om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Een gezonde huid, nu en later, met ZO® Skin Health
Het is wetenschappelijke bewezen dat de producten van ZO® Skin Health echt resultaat geven.
Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-)vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van ZO® Skin Health, wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Wij vertellen u graag meer over welke producten van ZO® Skin Health passen bij uw unieke huid.

Mocht u producten willen (na)bestellen, dan kan dit in onze webshop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen.
Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Samen werken we aan een stralende en gezonde huid! Boek alvast jouw afspraak online ZO® Skin Health Antwerpen.

ZO® Skin Health Antwerpen | Perfect Skin by Lies

De filosofie van dr. Zein Obagi

Retinol stimuleert de huid om weer te gaan werken

Retinol is dr. Obagi’s belangrijkste ingrediënt, omdat het zo’n krachtige, wetenschappelijk bewezen werking heeft tegen huidveroudering. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren. Dr. Obagi verwerkt daarom tot 6 tot 10 keer meer retinol in zijn producten dan dat u zult terugvinden in reguliere crèmes bij de drogist. Bovendien ontwikkelde dr. Obagi een speciale techniek waardoor de retinol dieper doordringt in de huid.

Iedere dag een gezonde huid

U moet uw huid iedere dag goed verzorgen, want de huid is een levend orgaan en moet dagelijks onderhouden worden, zegt dr. Obagi. Daarom gebruikt u de medische producten van dr. Obagi ook thuis. Zo behaalt én behoudt u de mooiste resultaten. Om de gezonde huid te onderhouden, ontwikkelde dr. Obagi een huidverzorgings- en cosmeticalijn, ZO® Skin Health.

ZO® Skin Health Antwerpen